Серед звільнених з полону рф – морський піхотинець з Луцька

13 Вересня 2024

Серед звільнених з російського полону 49 українців і українок є захисники і захисниці «Азовсталі».

Як повідомив мер Луцька Ігор Поліщук, 13 вересня полону визволили морського піхотинця, лучанина Дмитра Селютіна. Військовий провів у полоні 29 місяців.

«Вітаємо маму Дмитра Наталію Ніколаєву з такою довгоочікуваною подією. Дмитру бажаємо якомога швидшого відновлення й міцного здоров'я!» – йдеться у повідомленні.

Своєю чергою Президент України Володимир Зеленський поінформував, що серед 49 звільнених українців – воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також мирні люди.

«Ще одне повернення наших людей, на яке ми завжди чекаємо й заради яких працюємо. 49 українців і українок удома. Це воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також наші цивільні люди. Зокрема, Леніє Умєрова – дівчина, яку росіяни захопили в заручники, коли вона приїхала піклуватися про хворого батька. Також вдалося звільнити ще частину захисників і захисниць «Азовсталі». Вдома й Герой України, військовий медик Віктор Івчук», – розповів Зеленський.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, війна з Росією, полон