На Закарпатті відбулася сутичка двох груп ромів

13 Вересня 2024

На Закарпатті в села Підвиноградів сталася масова бійка, один з учасників якої чинив опір поліції.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт стався між групами ромів. Про це, зокрема, писали видання «Ужгород 21» та «Закарпаття 24».

За даними журналістів, учасники сутички були озброєні палицями, лопатами та бруківкою. Як стверджували очевидці, в одного начебто був навіть пістолет.

У поліції Закарпатської області повідомили про затримання чотирьох учасників бійки — місцевих жителів віком 31, 33, 39 та 41 рік. За даними правоохоронців, під час сутички троє із затриманих пошкодили авто, що належить місцевому.

Крім того, один із них також погрожував та намагався чинити опір працівникам поліції. Усіх затриманих помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчі розслідують інцидент за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України — тобто хуліганство, вчинене із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень.

Затриманому, який чинив опір правоохоронцям, слідчі інкримінують ч. 2 ст. 342 та ч. 2 ст. 345 ККУ — опір працівнику правоохоронного органу під час виконанням ним службових обов?язків та погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua, закарпаття, бійка