На Полтавщині чоловік підірвав гранату на вході до «АТБ»

9 Вересня 2024

У Лубнах Полтавської області на вулиці Монастирській близько 23 години 8 вересня чоловік підірвав гранату біля входу до супермаркету. 

Подробиці розповіли в обласній поліції.

«У ході проведення першочергових слідчих дій, поліцейські встановили, що невідомий чоловік кинув вибухонебезпечний предмет у групу людей та втік у невідомому напрямку. Внаслідок вибуху троє людей (1982, 1983 та 1993 року народження) отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до Лубенської лікарні інтенсивного лікування», – повідомили в поліції.

Слідство встановило, що злочин скоїв 53-річний місцевий мешканець. Його тіло з численними пораненнями (ймовірно від вибуху вибухонебезпечного предмета) виявили неподалік місця події.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на вбивство двох чи більше осіб) Кримінального кодексу України.

За фактом смерті фігуранта слідчі розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: полтава, поліція, кримінал, вибух