На Харківщині під час тренувального польоту розбився екіпаж вертольота Мі-2

Сьогодні, 08:35

Вертоліт Мі-2 Харківського університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба під час навчально-тренувального польоту 1 вересня зазнав катастрофи.

Загинули дві людини. Про це повідомили на сторінці університету.

Трагедія сталась у навчальній авіаційній бригаді університету. В навчальному закладі розповіли, що на місці події працюють слідчі, профільні експерти й фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони України.

Запевняють, що командування університету та військової частини сприяє детальному аналізу та встановленню причин катастрофи.

У навчальному закладі також закликали утриматись від припущень і коментарів до оприлюднення результатів розслідування.

Нагадаємо, у липні курсант Харківського національного університету Повітряних сил загинув під час навчально-тренувального польоту на літаку К-10 Swift.

До слова, Харківський національний університет Повітряних сил — це державний вищий навчальний заклад, підпорядкований Міністерству оборони України, розташований у Харкові та названий на честь українського пілота і військового Івана Кожедуба.

Загальна площа навчально-лабораторних приміщень університету становить понад 100 тисяч квадратних метрів. 

Харківському університету підпорядковується 203 навчальна авіабригада, розташована у місті Чугуєві на Харківщині. На оснащенні бригади перебувають літаки L-39, Ан-26, Ан-26Ш.

Виш готує кваліфікованих фахівців за 9 напрямами та 18 спеціальностями для Збройних сил України.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, авіакатастрофа, авіація