База для нігтів: Стійкість, захист та якість

База для нігтів: Стійкість, захист та якість

Красиве та якісне покриття неможливе без використання бази – фундаменту. База для нігтів – є запорукою довготривалого нанесення та комфорту протягом наступних 3-4 тижнів, до наступної процедури-корекції. Цей матеріал точно повинен з?явитись раніше у вашому арсеналі, аніж гель чи топ, чому? Давайте розглянемо далі.

База і її особливість

Про базу майже ніхто не говорить, а даремно. Базове покриття – це захист натурального нігтя, а ще від нього залежить стійкість та якість манікюру чи педикюру. Головні переваги:

  • Захист нігтів.В першу чергу мова про міцний захисний бар?єр між натуральним нігтем та штучним гель-лаком. Це захист від впливу хімічних речовин та від фарбування пластини. Ба більше, база захищає ще й від пошкоджень чи травмувань.
  • Вирівнювання та зміцнення.Більшість сучасних баз – це безпечний матеріал, який добре впливає навіть на чутливі нігті. Вони зміцнюють та забезпечують їх швидкий ріст. А ще допомагають створити ідеальну, рівну поверхню, заповнюючи впадини та дрібні прогалини. Це допомагає у нанесенні наступних етапів: гель та топ.
  • Самостійне покриття.Все частіше можна зустріти камуфлюючі бази, які використовують як самостійне покриття, тобто без додаткового нанесення кольору. В чому унікальність? Все просто, це база з додатковим пігментом, вона має ніжні та навіть більш насичені кольори. Тому її можна легко використовувати самостійно. А ще це дуже економить час майстра та клієнта.

Як використовувати?

Спосіб застосування бази:

  • Гігієнічний манікюр.Перед нанесенням матеріалу важливо зробити гігієнічний манікюр та створити форму. Нанести додаткові засоби та знежирити поверхню кожного нігтика.
  • Нанесення бази.Обравши базу необхідно нанести матеріал тонким шаром від основи до кінчика, уникаючи потрапляння на кутикулу чи бічні валики. Просушити покриття у лампі (UV/LED).
  • Нанесения гелю. Якщо ви обрали кольоровий гель то наступний етап – це нанесення кольору тонким шаром. Просушити та підготувати нігті до фінального покриття.
  • Топ. Покриття топом – є обов?язковим, навіть якщо ви використовуєте лише базу. Топ зміцнює та закріплює манікюр/педикюр. Надає глянцевого або матового блиску, захищає від пошкоджень.

Стійкість та якість покриття залежить як від матеріалу, так і від ваших навичок. Якщо ви не впевнені у власних силах або не маєте необхідних інструментів, то краще звернутись до спеціаліста. Майстер допоможе вам та вашим нігтям!

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.