На росії третю добу не можуть загасити пожежу на НПЗ

20 Серпня 2024

У Ростовській області рф третій день намагаються загасити пожежу на нафтобазі. Площа займання становить близько 10 тисяч кв. м.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

У Ростовській області уже третю добу палає нафтобаза. Станом на ранок вівторка, 20 серпня, площа займання становить близько 10 тисяч кв. м.

Місцева влада оцінює обстановку для ухвалення рішення щодо можливості застосування авіації у гасінні пожежі в Пролетарському районі. Адже понад півтисячі пожежників не можуть ліквідувати вогонь.

Telegram-канал Baza пише, що зараз на нафтобазі горять 22 цистерни з пальним і, ймовірно, вони палатимуть ще кілька днів.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв відзначив складні умови ліквідації пожежі.

«На даний момент до центральної райлікарні Пролетарського району звернувся 41 пожежник. Госпіталізація знадобилася 18 із них, зокрема в реанімації зараз перебуває п'ятеро. Ухвалено рішення про їх доставку до медичних закладів Ростова. Фахівці з обласних медустанов уже прибули на місце та беруть участь у наданні медичної допомоги», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, нафтобаза була атакована вранці 18 серпня. Згідно з інформацією Генштабу ЗСУ, там зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися також для потреб окупаційної армії.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, росія, нафта, пожежа