На росії другу добу гасять атаковану дронами нафтобазу

Сьогодні, 13:54

На росії в місті Пролетарськ другу добу гасять пожежу на нафтобазі "Кавказ", де зберігали нафтопродукти для потреб російської армії.

Про це повідомив губернатор ростовської області рф Василь Голубєв. Зазначають, що внаслідок загоряння постраждали 18 осіб, влада ввела в районі режим надзвичайної ситуації.

"Гасіння пожежі в Пролетарську триває, задіяні сили і засоби збільшено. З урахуванням складності пожежі на території Пролетарського району режим підвищеної готовності переведено в режим надзвичайної ситуації. Наразі всі зусилля аварійно-рятувальних підрозділів спрямовані на локалізацію горіння", - зазначив Голубєв.

За словами посадовця, внаслідок загоряння постраждали 18 пожежників – 14 з них надали амбулаторну допомогу, 4 доправили в лікарню в стані середньої тяжкості через отримані опіки.

"Готуємо переведення двох із них до медзакладів ростова. За моїм дорученням у Пролетарськ виїхала додаткова бригада медиків", – додав Голубєв.

Нагадаємо, розвідка та ЗСУ у ніч на 18 серпня завдали удару по комбінату "Кавказ" ростовської області рф, де зберігалися нафтопродукти для потреб російської армії. Перед цим повідомлялось, що ударні безпілотники атакували підприємство у Пролетарську Ростовської області. За даним очевидців, всього було 5 дронів. На місці атаки виникла велика пожежа – горіли резервуари з дизпаливом.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, росія