На Харківщині окупанти дроном атакували авто медиків: вони загинули

14 Серпня 2024

На Харківщині у селищі Білий Колодязь росіяни атакували FPV-дроном машину медичного батальйону «Госпітальєри».

Загинули двоє медиків-волонтерів, чоловік та жінка, які були в автомобілі. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

Він додав, що вибух російського безпілотника зачепив також автівку цивільних, яка їхала у тому ж напрямку. Там було троє людей, усі вони поранені.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що зранку 14 серпня у центральній частині Куп'янська внаслідок влучання російського дрона постраждав 64-річний чоловік. Він госпіталізований. Окупанти атакували під час видачі гуманітарної допомоги.

«З огляду на безпекову ситуацію обмежили рух цивільного транспорту по центральній вулиці міста», — зазначив Синєгубов.

Він додав, що росіяни також обстріляли село Кругляківка Куп'янського району. Пошкоджені житлові будинки, постраждав 45-річний чоловік.

«Загалом змін у військовій ситуації на Харківщині наразі не спостерігаємо. Однак ми повністю розуміємо, що ворог не відмовився від своїх загарбницьких планів», — зауважив очільник ОВА.

За минулу добу з визначених районів області евакуювали 58 людей: 39 дорослих та 19 дітей. Також влада фіксує значну кількість лісових пожеж, зокрема у Балаклійському лісництві — окупанти навмисно знищують лісові насадження.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією