Художник з Швеції передав «Любарту» квадроцикл, дрон і генератор

За ініціативи голови Волинської ОВА Юрій Погуляйка волонтер з Швеції, художник Пеллє Енгман передав 5-му батальйону спеціальнго призначення "Любарт" 12-ї бригади НГУ "Азов" квадроцикл. 

Благодійник волонтерить у Шведського Центрі Допомоги від початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну. Передав чимало речей і приїжджає в Україну, щоб допомагати нашому народу.

І під час цього візиту він не був з порожніми руками, а саме бійцям Любарту в Луцьку він передав:

  • Квадроцикл: Ця багатофункціональна техніка значно полегшить виконання завдань спецпризначенцям на передовій, забезпечуючи підвищену мобільність та маневреність в умовах бездоріжжя.
  • Квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic: Сучасний безпілотник дозволить проводити розвідку, коригувати вогонь та здійснювати моніторинг місцевості, надаючи бійцям важливу інформацію для прийняття рішень.
  • Інверторний генератор: Це незамінний пристрій для забезпечення електроенергією в польових умовах, дозволяючи заряджати акумулятори, використовувати радіостанції та інше обладнання.

Військові ж подякували Пеллє Енгману за ці потрібні речі, які на фронті є розхідним матеріалом, адже росіяни не припиняють наступ на ділянках, які обороняє "Азов".

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.