Розвиток молодих спеціалістів та інновації в Клініці Естетичної Стоматології

Сьогодні лікування зубів перестало бути страшною і болючою процедурою. З'явилися нові технології, і навіть уколи можна пережити без неприємних відчуттів. Щоб забезпечити комфортну й ефективну терапію, лікарі КЕС вивчають останні наукові розробки та вводять у практику інновації. А ще колектив Клініки Естетичної Стоматології із задоволенням ділиться знаннями з колегами та підтримує молодих фахівців.

Джерело: kes.com.ua

Прогрес в імплантації та лазерній стоматології

Один із напрямів роботи КЕС — лазерна імплантація зубів. Ця процедура відрізняється від класичного вживлення штучних коренів тим, що замість скальпеля хірург використовує спеціальний апарат. Лазерний промінь розрізає ясна без втрати крові й одразу дезінфікує операційне поле. Встановлення імпланта відбувається швидше і без больових відчуттів.

Використання біоматеріалів Biomet 3?

Компанія Biomet 3? понад 20 років відома лікарям-імплантологам. Високу якість продуктів для остеопластики оцінила і київська клініка сучасної стоматології. Лікарі КЕС використовують штучну кісткову тканину американського виробника в пародонтології та щелепно-лицьовій хірургії.

Остеопластичні операції часто потрібні для імплантації зубів. За недостатнього обсягу щелепної кістки титанова конструкція не триматиметься, і є ризик відторгнення. Процедура нарощування допомагає вирішити цю проблему.

КЕС застосовує ксеноматеріали (речовини тваринного походження) і колагенові мембрани компанії Biomet 3?. Перші заміщають дефект і слугують каркасом для відновлення природної кісткової тканини. Мембрани потрібні для фіксації нарощеного матеріалу і захисту від бактерій. Продукція Biomet вирізняється відмінною якістю. Всі препарати проходять багаторазовий вплив високих температур, що гарантує їхню чистоту і безпеку.

Переваги лазерної обробки ясен

КЕС лідирує не тільки в імплантації зубів, а й у лазерній терапії хвороб ясен. Перевага методу в тому, що під час лікування промінь знищує мікроби і сприяє утворенню фотокоагуляційної плівки, яка захищає від інфекції. Лазер впливає виключно на уражені ділянки. Під час лікування немає кровотечі, регенерація тканин відбувається швидко і без ускладнень.

Міжнародне освітнє співробітництво

Спілкування фахівців КЕС з колегами з інших країн дає змогу обмінюватися досвідом і будувати партнерські відносини для поліпшення якості послуг. З 2012 року Клініка Естетичної Стоматології співпрацює з лабораторією "Jauch und Steinbach"з німецького міста Штутгарт.

Німецькі фахівці навчили київських колег виготовляти коронки з телескопічними фіксаторами. Перевага таких конструкцій полягає в універсальності (їх можна ставити на свої зуби та на імпланти), надійності та зручності використання.

Обмін досвідом з університетами

У 2013 році Клініка Естетичної Стоматології почала взаємодіяти з університетом Цюриха в галузі навігаційної імплантації зубів. Унікальна технологія заснована на використанні 3D-технологій. За допомогою спеціальної програми створюють віртуальний проєкт майбутньої реставрації, обирають позиції й оптимальний кут нахилу імплантів з урахуванням анатомічних утворень.

Потім у лабораторії роблять хірургічний шаблон з отворами. Немає ризику пошкодити гайморову пазуху, нижньощелепний нерв. Після операції Пацієнт відновлюється швидше.

Впровадження інноваційних досліджень

Технології відновлення зубів постійно розвиваються. Нові винаходи полегшують роботу лікаря і роблять реставрації більш естетичними. КЕС використовує різні види нарощування щелепної кістки, сучасні методики імплантації — одномоментну, з навантаженням, "All-on-4". Програми для тривимірного планування дають змогу перед операцією спрогнозувати бажаний результат і показати його Пацієнту.

Джерело: kes.com.ua

Підтримка освіти через програму Scholarship

Соціальний проєкт Scholarship — це конкурс, учасники якого отримують шанс виграти грошові кошти на оплату свого навчання у виші. Програма давно набула популярності в Америці та Європі, і ось уже кілька років успішно реалізується в Україні.

Підтримка та розвиток молодих фахівців

Київська клініка не залишилася поряд з іншими організаціями вирішила підтримати талановитих українських студентів. Трохи більше як рок тому було оголошено власний конкурс КЕС, у якому могли взяти участь молоді люди з усієї країни.

Навчальний заклад, факультет, курс значення не мали. Головне — прагнення перемогти. Найкращі роботи було відібрано журі з керівництва стоматології.

Джерело: kes.com.ua

Досягнення та історії успіху стипендіатів

Претендентам на призи пропонувалося провести дослідження на одну з тем: "Дентальна імплантація у Пацієнтів із системними захворюваннями", "Економічні збитки від поганого рівня медичного обслуговування в країні"та "Вплив захворювань органів порожнини рота на різні органи і системи людини". Обсяг тексту — не менше 4000 символів, мова роботи — українська.

Місця та призи розподілилися так:

I - Катерина Смолюк, Івано-Франківський національний медичний університет, факультет стоматології — 15000 гривень.

ІІ — Юлія Байовська, Національний університет "Львівська політехніка", факультет права — 10000 гривень.

III — Валерія Татарли, Одеський національний морський університет, факультет психології — 5000 гривень.

Внесок КЕС у світову стоматологічну практику

Фахівці Клініки Естетичної Стоматології проводять різні дослідження, публікуються в наукових виданнях. Теми робіт пов'язані з протезуванням на імплантатах, діагностикою та лікуванням патологій пародонту, аугментацією м'яких і твердих тканин та іншими проблемами. Головний лікар клініки брав участь в операціях з імплантації зубів за кордоном.

Джерело: kes.com.ua

Визнання на міжнародних форумах

Фахівці КЕС регулярно беруть участь у міжнародних семінарах, конференціях, симпозіумах в Україні та за кордоном. Володимир Вікторович Дуда періодично відвідує наукові заходи в Ізраїлі, США, Німеччині, де обговорюються питання імплантології та стоматологічного лікування. На щорічних зборах "Клубу імплантологів України"лікар читає доповіді, зокрема про протезування на імплантатах із негайним навантаженням за повної відсутності зубів.

Глобальні ініціативи та партнерства

Один із сучасних медичних напрямів — консолідація суміжних фахівців. Такий підхід допомагає підвищити рівень діагностики та терапії захворювань. Спільна робота лікарів різних галузей стоматології дає змогу скоротити ризик ускладнень, поліпшити здоров'я Пацієнтів, знизити кількість випадків повторного лікування. Але довготривалих результатів неможливо досягти без якісного обладнання та матеріалів, тому КЕС взаємодіє з найкращими виробниками інноваційних продуктів.

Серед партнерів київської клініки: Ivoclar Vivadent, BioHorizons, Nobel Biocare, Zirkonzahn, DentalArt, Curaprox тощо. Завдяки співпраці з провідними світовими компаніями КЕС може гарантувати повну безпеку лікування, протезування та інших стоматологічних процедур.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.