Який інтернет для бізнесу можна підключити в Одесі?

Одеса — велике українське місто, де розташовані офіси компаній, знаходиться велика кількість готелів, ресторанів, магазинів та виробництв. Всі вони потребують якісного, стабільного та швидкого інтернету. Саме тому Київстар пропонує кілька технологій підключення для потреб як великих, так і малих підприємств.

Які типи підключення пропонує Київстар?

Технічні спеціалісти провайдера оцінять інфраструктурні можливості для прокладання мережі, а також бюджет та потреби компаній. На основі отриманої інформації вони запропонують оптимальне рішення.

Оптичне волокно до будинку

Оптоволоконний інтернет в Одесі за технологією FTTB — це рішення, яке ідеально підійде компаніям, які мають офіс або торгову точку у багатоквартирному будинку. Наприклад, невеликі магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні тощо. Fiber to the Building передбачає проведення оптичного кабелю до будинку, де встановлюється спеціальне обладнання (оптичний мережевий термінал, ONT). Далі сигнал розповсюджується за допомогою традиційних мідних кабелів або іншої внутрішньої мережі.

Оптика має низку переваг:

  • висока швидкість — до 100 Мбіт/с;
  • надійність — інтернет-з’єднання стабільне навіть при великій кількості під’єднаних пристроїв;
  • економічність та оперативність — підключення до наявної інфраструктури бюджетне та виконується у день звернення.

Окрема оптична лінія

Варіант, що підійде бізнесам, які займають окремі будівлі. Наприклад, офісним чи торговельним центрам, великим магазинам, складам, виробництвам, дата-центрам тощо. Тобто там, де необхідна висока швидкість передачі даних та стабільність підключення.

Спеціалісти Київстар прокладають окрему (виділену) оптоволоконну лінію до будівлі та встановлюють усе необхідне обладнання. Цей процес вимагає часу, однак переваги такого рішення очевидні:

  • висока продуктивність — стабільна робота мережі та швидкість передачі інформації до 1 Гбіт/с;
  • безпека — оптичне волокно стійке до впливів навколишнього середовища (наприклад, грози) та має надійний захист від перехоплення корпоративних даних;
  • гнучкість — можливість налаштувати мережу відповідно до потреб компанії.

Бездротове підключення

Якщо ваше підприємство чи торгова точка розташовані поза межами міста, де немає можливості прокласти кабелі, Київстар може запропонувати підключення за допомогою 4G. Цей варіант оптимальний для заправок на трасі, магазинів-фургонів тощо. Для цього необхідний лише модем із сім-карткою, що підтримує 4G.

Головні переваги — це:

  • доступність — мобільне покриття вже є навіть у віддалених районах;
  • швидкість підключення — одразу після реєстрації та оплати тарифу, не потребує кабелів та складного налаштування;
  • портативність — можна змінювати місце розташування без додаткових витрат на перепідключення.

За детальною інформацією звертайтесь до спеціалістів Київстар. Вони допоможуть підібрати оптимальну технологію підключення та умови обслуговування.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.