Заперечують інформацію, що росіяни зайшли в Торецьк

Сьогодні, 16:32

У Центрі протидії дезінформації заперечують інформацію, яку поширив військовий із позивним Алекс, про те, що бої з росіянами перейшли в межі міста Торецьк у Донецькій області.

Про просування росіян у Торецьк військовий написав у своєму Telegram-каналі.

За його словами, бої перемістилися з агломерації населених пунктів навколо Торецька і тепер тривають начебто безпосередньо в межах міста.

Однак у Центрі протидії дезінформації при РНБО кажуть, що станом на зараз росіян у Торецьку немає. Тому захід росіян у місто, про що заявив військовий, не відповідає дійсності, кажуть у ЦПД.

Раніше в оперативно-стратегічному угрупованні військ «Хортиця» розповідали, що на Торецькому напрямку російські військові не мають територіальних успіхів, однак ворог активно тисне на українські позиції.

Бої тривають на підступах до міста. росіяни шукають слабкі місця в українській обороні, кидаючи на «м’ясні штурми» мобілізованих і колишніх ув'язнених, казав речник «Хортиці».

За минулу добу, 29 липня, на Торецькому напрямку, за даними Генштабу, ворог здійснив 19 атак неподалік Дружби, Північного, Залізного, Нью-Йорка та Торецька.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: донецьк, війна з Росією