На Харківщині росіяни вдарили по залізниці

20 Липня 2024

На Харківщині під час нічної атаки 20 липня російські війська атакували залізницю, внаслідок чого поранення зазнали працівники залізниці, а курсування поїздів змінилося.

Про це повідомили в «Укрзалізниці».

Незначних поранень унаслідок обстрілу зазнали 4 залізничники. Також ушкоджено будівлі та рухомий склад самої залізниці.

російський обстріл пошкодив контактну мережу на виїзді з Харкова, а тому поїзди сполученням Київ — Харків 63 та 719 вирушили із запізненням, оскільки очікували на усунення наслідків удару. Наразі рух поновили, і ці поїзди прямують до столиці. Також затримується поїзд «Інтерсіті» до Краматорська.

Пасажирів довезуть до місця призначення за допомогою пересадок. Крім того, частину пасажирів для швидкості та зручності відвезуть резервними мікроавтобусами.

До слова, в ніч на 20 липня під атакою опинилися Харківська, Полтавська, Сумська, Чернігівська та Київська області. Падіння фрагментів російського дрона зафіксували в Солом'янському районі Києва. Станом на ранок про руйнування та потерпілих не повідомляли.

У Сумській обласній військовій адміністрації заявили про удар по об'єкту енергетичної інфраструктури Конотопського району. А на Полтавщині — влучання в Полтавському та Миргородському районах області.

Українська протиповітряна оборона знищила 12 російських ударних безпілотників типу Shahed. Також збили один невстановлений дрон.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, укрзалізниця, війна з Росією