На Закарпатті чоловік з ножем напав на прикордонника

18 Липня 2024

На одному з контрольних постів Закарпаття між прикордонниками та водієм автівки відбувся конфлікт, під час якого в його машині вибили вікно, а він сам поранив військового ножем.

Про це розповіли в Західному регіональному управлінні ДПСУ.

За словами прикордонників, 62-річний чоловік не захотів зупинятися на прикордонному посту та намагався втекти. Коли ж його авто заблокували, він зачинився в салоні, звідки крізь прочинене вікно сперечався з військовими.

Також у ДПСУ поширили відео інциденту, на якому видно, як під час сварки чоловіка та прикордонників до них підходять інші люди, які просять чоловіка розблокувати дорогу, яку він перегородив.

Він викликав поліцію, однак, коли правоохоронці прибули, він відмовився з ними спілкуватися. На відео також зображено, як прикордонники розбили вікно його машини й розприскали йому в обличчя речовини сльозогінної та подразнювальної дії.

Після цього той усе одно не вийшов із машини, відмовлявся від допомоги медиків «швидкої», а також води, яку йому пропонували, бо вважав, що її отруїли. Зрештою він дістав ніж, почав ним розмахувати та поранив прикордонника Мукачівського загону.

Однак його все ж удалося затримати із застосуванням фізичної сили та кайданок. На чоловіка склали адмінпротокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору прикордонникам. До поліції подали заяву про погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України).

    Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

    Все про: закарпаття, напад, Відео T1.ua