На Полтавщині трансгендерна людина викрала немовля

Сьогодні, 08:45

Поліціянти Полтавської області затримали людину, яку підозрюють у викраденні новонародженої дитини з Кременчуцького перинатального центру.

Про це повідомила Національна поліція.

Камери спостереження зафіксували, що з великим пакунком із закладу виходила жінка. Оперативники встановили, що підозрюваною є 25-річна трансгендерна людина.

«Свій вчинок затриманий (йдеться про трансгендерну людину — ред.) пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру», — зазначив начальник Головного управління Нацполіції на Полтавщині Євген Рогачов.

Нині триває досудове розслідування кримінальних проваджень, відкритих за частиною 3 статті 146 та частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України — викрадення малолітньої та службова недбалість, що спричинили тяжкі наслідки. За скоєне загрожує від 5 до 10 років за ґратами.

Нагадаємо, за даними слідства, 4-денна дівчинка зникла з післяпологової кімнати Комунального некомерційного медичного підприємства «Кременчуцький перинатальний центр II рівня» 14 липня близько 16:10.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: полтава, діти, викрадення