На Луганщині окупант зґвалтував і вбив двох дівчат

5 Липня 2024

Двічі судимий за групове зґвалтування російський військовий жорстоко зґвалтував та вбив двох дівчат.

Про це повідомили на сторінці Луганської обласної державної адміністрації.

"Цими днями Старобільщина здригнулась від жахливого злочину: з різницею у тиждень знов знайшли двох дівчат, жорстоко зґвалтованих, замучених і вбитих. Вбивцею виявився двічі судимий за групове зґвалтування російський військовий. Такі вони «асвабадітєлі»: кати та вбивці. За кожний злочин, скоєний на нашій землі, окупанти будуть покарані", - йдеться в повідомленні.

Як зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор, вже три доби поспіль наші Греківка, Макіївка та Невське – в епіцентрі ворожих атак. За добу тут відбулось 14 боєзіткнень. Захисники України відбили 13 спроб прорвати нашу оборону, ще один бій триває поблизу Невського. У районі Стельмахівки російські війська чотири рази атакували наші позиції. Успіху не мали.

По Макіївці та Невському росіяни 18 разів били з артилерії, останнє тричі накривали вогнем з РСЗВ. 45 разів використовували БПЛА.

"Життя у цих населених пунктах перетворилось на суцільне пекло. Навіть ті, хто попри небезпеку, категорично відмовлялись залишати свої господарства, не витримують. Учора з Макіївки власним транспортом виїхало подружжя пенсійного віку, яке тепер буде мешкати у родичів на Харківщині. Також вдалося евакуювати до м.Слов’янська жінку 1964 р.н., Красноріченська СВА допоможе їй дістатися Полтави, де на неї вже чекають близькі. Сподіваюсь, що керівникам громади вдасться переконати й інших людей переміститись у безпечні регіони. Уся необхідна допомога їм буде надана», - повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, луганськ, згвалтування