На Бєлгородщині виникли проблеми з електрикою

1 Липня 2024

У Бєлгородській області росіїфіксують перебої з електропостачанням і з водопостачанням.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Жителі міста Бєлгород 1 липня повідомляли, що світла не було в кількох районах. Через це, зокрема, не працювали деякі світлофори на дорогах.

У «Бєлгороденерго» заявили про «технологічні порушення, викликані зовнішнім впливом на енергооб'єкт». Там заявили, що переводять споживачів на резервні схеми живлення, соціально значущі об'єкти забезпечують електроенергією від пересувних резервних джерел.

Губернатор Бєлгородщини В'ячеслав Гладков не уточнив, що стало причиною цих технологічних порушень. За даними Міноборони росії, у ніч проти 1 липня над Бєлгородською областю було «знищено та придушено» дев'ятьох безпілотників.

Гладков заявив, що на час відключення електроенергії в деяких районах використовуватимуть мобільні гучномовці для оголошення ракетної небезпеки.

Також, за інформацією «Бєлгородводоканалу», у деяких частинах міста фіксують перебої водопостачання через відключення електроенергії на водозаборах.

Окрім того, через «технологічні порушення на лінії електропередачі в сусідніх регіонах» дефіцит потужності електроенергії прогнозують у Курській області рф.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: росія