В Україні нарощують темпи виготовлення далекобійних дронів

30 Червня 2024

Серійне виробництво далекобійних ударних дронів, які застосовуються для атак на стратегічні об'єкти противника на відстані понад 1000 км, налагодила Україна.

Про це в інтерв’ю АрміяInform розповів генеральний директор Укроборонпрому Герман Сметанін.

Він зауважив, що росія має величезні ресурси та надпотужну промисловість, тому українцям довелося стати більш нелінійними та інноваційними.

«Ми стали більш нелінійними та інноваційними. росія має величезні ресурси та надпотужну промисловість, тому сліпо копіювати її підхід немає жодного сенсу. Ми змушені бути більш гнучкими та винахідливим. Чималий внесок зробили наші підприємства, які налагодили тісну співпрацю з приватниками та допомогли їм масштабувати виробництво», - сказав директор держконцерну.

На думку Сметаніна, досягнення в деяких сферах, де ми випереджаємо ворога, стали можливими завдяки титанічним зусиллям працівників наших оборонних підприємств. Наприклад, у деяких сферах ми швидше опановуємо нові для нас технології.

Нагадаємо, у квітні в Україні створили нову зброю для ударів по території рф. Основою став спортивний літак. Один з екземплярів цього БПЛА тоді знайшли у росії на відстані близько 1000 км від України.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна, зброя