На Львівщині окупанти влучили багатоповерхівку: є постраждалі

19 Червня 2024

На Львівщині в ніч проти 19 червня захисники знищили 5 з 5 «шахедів».

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"За інформацією від ПвК «Захід» станом на 05:55, під час першої нічної тривоги, яка тривала з 02:32 по 03:35 19 червня, у повітряний простір Львівщини зайшли 4 ворожі безпілотники. Під час другої тривоги, яка тривала з 04:27 по 05:24, нашу область намагався атакувати ще один «шахед». Усіх їх наші воїни ППО збили", - йдеться в повідомленні.

Козицький зазначив, що під час першої нічної атаки «шахедів» на Львівщині постраждав 47-річний чоловік.

"У Малехові чоловік отримав різані рани. Медики надали йому допомогу на місці. Обійшлося без госпіталізації. Це те, що офіційно підтвердили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф станом на 05:30. Також офіційно підтвердили інформацію про ще одного постраждалого у Малехові внаслідок сьогоднішньої нічної атаки безпілотниками по Львівщині. Це 70-річний чоловік. Його госпіталізували. У нього акубаротравма, множинні осколкові поранення і кілька вогнепальних переломів. Стан – середньої важкості. Одужання постраждалим", - наголосив голова ОВА.

"Малехів. Попередньо, пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. Вибито 20 вікон. Пошкоджено офісне приміщення. Тут госпіталізували охоронця. Стан середньої важкості. У приватному секторі вибито вікна у 5 будівлях. Фіксуємо ще одне руйнування внаслідок нічної атаки "шахедів". Науково-дослідницький інститут у Львові", - додав мер Львова Андрій Садовий.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: львів, війна з Росією