Модернізували пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ»: який має вигляд

1 Червня 2024

Україна за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) завершила модернізацію пункту пропуску Ягодин-Дорогуськ на кордоні з Польщею.

Про це повідомило Міністерство інфраструктури.

На найбільшому пункті пропуску на україно-польському кордоні встановлено 10 модульних будівель: чотири санітарні приміщення і шість офісів для оформлення документів.

Зазначається, що всі приміщення адаптовані для людей з інвалідністю. Кожен модульний офіс повністю утеплений та мебльований, обладнаний системами опалення, вентиляції та кондиціонування, підключений до комунікацій.

Також під час модернізації замінили дорожнє покриття, відремонтували тротуари та бордюри, ливневу каналізацію.

У межах фінансування проєкту було встановлено і понад 450 світлодіодних ліхтарів та світильників та двоє мобільних динамічних ваг для транспортних засобів. Це універсальне обладнання, яке можна використовувати як доповнення до стаціонарних — для зважування транспортних засобів і вантажу.

Окрім автомобільного пункту пропуску, відбувається модернізація й залізничного пункту пропуску Ягодин-Дорогуськ, повідомили у міністерстві.

Там уже встановлено дизельний генератор потужністю 50 кВт для забезпечення безперервної роботи під час відключень електроенергії та поставлено ІТ-обладнання, зокрема принтери, ноутбуки, комп'ютери та джерела безперебійного живлення на пункт пропуску.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, польща