Закарпатець вистрілив у поліціянта під час перевірки документів

16 Травня 2024

У правоохоронців кілька разів вистрілив житель Мукачева, поранивши одного, коли його зупинили в машині для перевірки документів.

Про це розповіли у поліції Закарпатської області.

Інцидент трапився о 23:51 15 травня у селищі Кольчино Мукачівського району. Поліціянти зупинили автомобіль Seat Ibiza за порушення правил дорожнього руху.

За кермом машини був 29-річний мукачівець, який раніше вже неодноразово притягувався до адмінвідповідальності за керування у стані сп’яніння. 

Під час спілкування поліціянти запідозрили, що він знову може бути п’яним. Проте чоловік не реагував на вимоги правоохоронців та зачинився в машині. Потім через вікно авто кілька разів вистрілив у бік поліціянтів з травматичної зброї. Один з інспекторів поліції зазнав нетяжкого поранення.

Чоловіка затримали одразу на місці події. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Життю та здоров'ю поліціянта нічого не загрожує, медики надали йому необхідну допомогу. Слідчі заявили, що на місці злочину вилучили пакет з канабісом. А також встановлюють походження зброї. 

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі. Слідство триває.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: закарпаття, поліція