Як вибрати купальник для прямокутної фігури

Цей різновид жіночої фігури має багато назв, серед яких «лінійка», «струнка колона» і навіть «банан». Проте найчастіше в оглядах стилістів фігурує поняття «прямокутник». Жінки та дівчата, які належать до цього типу, мають компактний бюст, невеликі сідниці, невиражену талію та майже однакові за шириною лінії стегон та плечей. Головна перевага цього типу фігури — добре збалансоване тіло і як наслідок можливість купити купальник майже будь-якого типу. Проте все ж є декілька нюансів, про які варто пам'ятати.

Найкращі купальники для «прямокутників»

Загальною рекомендацією з вибору купальників для прямокутної фігури буде створення ілюзії об'єму у потрібних місцях. Розглянемо фасони, які забезпечують потрібний ефект.

Рюші в усіх проявах

Ліф, декорований невеликими рясними рюшами у кілька рядів або широкою оборкою у стилі бохо зробить ваші груди візуально більш опуклими. Та ж історія з плавками: потрібний ефект забезпечить баска або оборка-спідничка або вставки-рюші на стегнах.

Купальник з V-подібним вирізом

Ще одна фокусна точка, яка відвертає на себе увагу від нижньої частини тіла. Такий виріз ефектніше виглядає на суцільних купальниках. Також деякі виробники вдаються до імітації за допомогою сітчастого заповненням трикутного вирізу (підходящі моделі є у брендів Marc & Andre, Totalfit та Anabel Arto).

Класичний майо

Суцільний купальник із високими вирізами на стегнах та глибоким декольте чудово підкреслює струнку статуру та робить ноги довшими.

Купальник із поясом

Один із найпростіших способів створити талію та надати ілюзію жіночних вигинів. Прийом може застосовуватися як у цільних купальниках, так і при оздобленні плавок у ретро-стилі.

Монокіні та його імітація

Фасон із напівкруглими вирізами по боках просто створений для того, щоб сформувати подобу силуету «пісочний годинник». Не хочете почуватися «занадто роздягненою»? Спробуйте суцільні купальники, які імітують монокіні: вирізи у них заповнені прозорим або сітчастим матеріалом.

Малюнки: чим яскравіші, тим кращі

Володаркам прямокутних фігур варто зупинитися на великих та барвистих. Оптимальними для вас будуть такі принти:

  • квiтковий або тропічний;
  • анімалістичний (особливо плямисті різновиди);
  • геометричний.

Трендові графічні принти виконують ще й маскувальну функцію. Діагональні лінії та трикутники на купальнику «малюють» жіночний силует із тонкою талією.

Купальники, яких слід уникати

Незважаючи на те, що жінкам із прямокутним типом фігури пасує більшість фасонів купальників, все ж існують такі, що можуть недоречно підкреслити характерні лінії тіла. Серед небажаних елементів будуть:

  • плавки-шортики;
  • верх бандо;
  • квадратне декольте.

Окрім того, «прямокутникам» не варто носити принти з горизонтальними лініями. Малюнки на кшталт класичної матроської смужки будуть різати силует та вкорочувати торс. Якими б не були ваші плани на літо, онлайн-магазин «Інтимо» допоможе підкреслити індивідуальність вашого літнього образу. Гортайте каталог та замовляйте те, що вам до вподоби!

Вікторія Котлярова,

https://www.intimo.com.ua/blog/author/viktoria-kotliarova/

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.