У Харкові росіяни влучили по приватній забудові: є загибла

3 Травня 2024

Приватний центр Харкова 3 травня атакували російські військові та зруйнували кілька будівель.

Під завалами шукають людей. Про це повідомили керівник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов та міський голова Ігор Терехов.

За попередніми даними, по місту вдарили керованою авіабомбою, влучивши в зону житлової забудови в Холодногірському районі Харкова. Унаслідок атаки зазнав пошкоджень трамвай, у якому їхали пасажири.

Також зруйновано кілька будинків, під завалами яких шукають людей. Також фіксували загоряння приватного будинку. Пізніше міський голова повідомив, що в місті від російського удару загинула жінка пенсійного віку.

За словами керівника ОВА Синєгубова, відомо про одного постраждалого, у якого гостра реакція на стрес. Тим часом у поліції зазначили, що на місці влучання в Харкові горить двоповерховий будинок. Одну людину вдалося врятувати, однак іще одна, ймовірно, перебуває під завалами.

Близько 14:00 в ОВА повідомили, що росіяни завдають ударів по Харкову та Харківському району. Водночас Повітряні сили ЗСУ попередили про пуски КАБів із літаків російської тактичної авіації.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією