На Харківщині з-під завалів дістали тіло пенсіонера

27 Квітня 2024

На Харківщині у Вовчанську з-під завалів після обстрілів рф вилучили тіло загиблого чоловіка.

Про це повідомили в ДСНС.

Так, під час пошуково-рятувальних робіт надзвичайники знайшли тіло 67-річного чоловіка під уламками одного зі зруйнованих приватних житлових будинків.

Очільник ОВА Олег Синєгубов уточнив, що обстріл Вовчанська стався ввечері 26 квітня, близько 22:00. Рятувальники розповіли, що росіяни продовжили завдавати удару по житловому сектору Вовчанська і зранку.

Нагадаємо, близько опівночі росіяни завдали ракетного удару по Харкову, влучивши по території психлікарні. Травм зазнала 53-річна жінка. Унаслідок обстрілу пошкоджено вікна, дах та внутрішнє оздоблення приміщень, недіюча будівля, корпус харчоблока, корпус відділення №14, котельня.

На момент ракетного обстрілу в корпусі, що постраждав, перебували 60 пацієнтів та 5 членів персоналу лікарні. Загалом у закладі на той момент було близько 900 пацієнтів і близько 250 співробітників.

Окрім того, протягом доби 26 квітня артилерійських та мінометних ударів рф зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини. У селі Шестаковe постраждав 42-річний цивільний чоловік. У селі Сотницький Козачок поранені два місцеві волонтери: чоловік 56 років та його 54-річна дружина. Також за меддопомогою звернувся їхній 19-річний син.

У місті Дергачі внаслідок обстрілу поранень зазнали 52-річна жінка, двоє дівчат віком 5 і 16, а також 4-річний хлопчик.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією