На Хмельниччині розслідують напад на авто ТЦК

3 Квітня 2024

На Хмельниччині через напад на автомобіль територіального центру комплектування поліція порушила справу проти однієї із жінок.

Їй може загрожувати штраф, виправні роботи або арешт. Про це повідомили в оперативному командуванні «Захід».

Так, правоохоронці відкрили адміністративне провадження за ст. 173, тобто дрібне хуліганство. Якщо провину жінки доведуть, то їй загрожує штраф у розмірі до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (119 гривень), громадські роботи на строк до 60 годин, виправні роботи на строк до 2 місяців із відрахуванням 20% заробітку або адміністративний арешт на строк до 15 діб. 

«Хочемо ще раз нагадати кожному: військовослужбовці ТЦК є частиною ЗСУ. Будь-яка протиправна дія стосовно військовослужбовців буде нести за собою покарання», — додали в ОК «Захід».

Нагадаємо, в мережі поширилося відео, на якому декілька жінок на Хмельниччині напали на машину кольору хакі із зображенням білого хреста. В автомобілі перебували щонайменше двоє співробітників ТЦК. Кадри показують, як одна із жінок, озброївшись палицею, почала бити вікна автівки, після чого чоловік у військовій формі, який був на водійському місці, вибіг геть.

У місцевих Telegram-каналах писали, що подія сталася в селі Кунів Шепетівського району Хмельницької області. З відео достеменно не зрозуміла причина конфлікту, хоча місцеві медіа припускали, що жінки не задоволені мобілізаційними заходами. В обласному військкоматі тоді заявили, що звернулися до представників поліції, щоб там розслідували цей інцидент.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: хмельницький, війна з Росією, військкомат