Як Пальонка прокоментував причетність до хабара у $35 тисяч

13 Вересня 2023

Мер Володимира Ігор Пальонка прокоментував резонансну інформацію про його причетність до отримання великої суми неправомірної вигоди.

Міський голова записав відеозвернення.

"Шановні мешканці, доброго дня. Сьогодні ми маємо 9:15, 13 вересня. Хочу повідомити, що я знаходжуся на своєму робочу місці. Міська рада працює в штатному режимі. 

Щодо подій, які відбувалися вчора в місті. Хочу повідомити, що вчора тривали ряд процесуальних дій, зокрема були проведені обшуки в приміщені міської ради, ЦНАПу, в будинку моєї дружини, де я проживаю, в ході яких не знайдено ніякої неправомірної вигоди, не знайдено предметів збагачення, ніяких предметів в мене особисто не вилучено як вдома, так і на робочому місці. Щодо ситуації хочу повідомити, що всіляко буду сприяти слідству для того, щоб покарати винних. Покарати тих людей, які хочуть під час війни збагатитися. Сьогодні займаємося своєю роботою і виконуємо свої обов'язки", - сказав мер.

Нагадаємо, 12 вересня стало відомо про те, що поліцейські викрили депутата обласної ради, керівника спортивного ліцею Валентина Кошельника в отриманні неправомірної вигоди. У ЗМІ з’явилася інформація, що до цього причетний і мер Ігор Пальонка. Мовляв, вони вимагали від підприємця 35 тисяч доларів за безперешкодне виділення земельної ділянки.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир-волинський, хабар, Відео T1.ua