9 жовтня: кого привітати з днем ангела?

0 0000

Цього дня відзначають іменини Іван, Володимир, Дмитро, Микола, Тихон.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає "Яхве (Бог) змилостивився, помилував".

Хлопчики з таким розповсюдженим ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабості, добра й жорстокості, ніжності й гніву

Івани надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани зустрічаються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх осторонь.

ВОЛОДИМИР

Трактується як «володар світу» (ім’я Володимир слов’янського походження).

Позитивні риси імені Володимир: підвищена інтуїція, сильна воля, допитливість, конкретне втілення ідей. У середовищі однолітків він – серед лідерів. При цьому для Володимира характерні привітність, щирість, тонке почуття гумору. Люди з цим іменем цінують чистоту, порядок, комфорт у побуті. Мають швидку реакцію на події, вважають за краще планувати свої дії.

Негативні риси Володимирів: схильність до ризику, залежність від настрою, конфліктність. Коли його виведуть зі себе, Володимир стає небезпечним. У роботі не шкодує себе, тому не раз у житті виявляється на межі нервового зриву.

 

А ще Володимир допитливий, тягнеться до знань, має прекрасну пам’ять. За вдачею він лідер і дуже любить  усякі нові починання. Володимир ретельно все продумує і прораховує, а збоку виходить, що все зробилося на ентузіазмі або під впливом пориву. Чоловік з ім’ям Володимир активний, дипломатичний, має швидку реакцію.

В стосунках із жінками ніжний уважний, швидко закохується.

ДМИТРО

Походження цього імені пов’язане з ім’ям Деметри із древньої міфології. Це богиня землі й родючості.

Дмитро росте хворобливою дитиною, що позначиться на його нервовій системі. Він буде примхливим, вимогливим до навколишніх. У матері буде постійно шукати захисту й допомоги

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як "переможець народів".

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатнього часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний. Микола здатний опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

Але не тільки іменинниками відзначився сьогоднішній день

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна