В Україні почали масового вмирати підозрювані у педофілії

0 0000

Значне збільшення злочинів, пов'язаних з насильством над дітьми, обурює населення України. Люди нерідко бажають мерзотникам-ґвалтівникам смерті. Таке ставлення можна зрозуміти, оскільки насильство над дітьми не вписується ні в які рамки нормальної людини.

Ця тема є дуже делікатною. Батьки маленьких дітей приходять в жах від думки, що дитина може зазнати насильства з боку якогось покидька. Навіть якщо дитина в садочку чи школі, це не дає повної гарантії безпеки дитини, оскільки педофілом може виявитися вихователь чи вчитель.

Однак, останнім часом в Україні почали відбуватися дивні речі. Педофіли раптово вмирають у місцях позбавлення волі.

Останнім часом у країні зафіксували три подібних випадки. 6 жовтня у Новомиргородському районі Кіровоградської області раптово помер підозрюваний у зґвалтуванні трирічної дитини. На тілі не знайшли жодних тілесних ушкоджень, а сусід по камері заявив, що він просто впав і більше не подавав ніяких ознак життя. Тюремні лікарі, які оглядали тіло, також не знайшли жодних ознак насильницької смерті.

За два дні до цього, 4 жовтня, у камері Одеського СІЗО був знайдений повішеним 33-річний чоловік. У прокуратурі заявили, що він був підозрюваним у скоєнні насильства над неповнолітньою. За словами працівників СІЗО, чоловік не мав конфліктів з іншими ув'язненими. А сусід по камері заявив, що він спав і не бачив, коли чоловік повісився.

Кілька місяців тому було зґвалтовано 15-річну дівчинку. Підозрюваного вдалося затримати через півгодини на автостанції, де він намагався сісти на автобус і покинути місто.

Мерзотник вже двічі відсидів за зґвалтування. У цілому він провів за ґратами 20 років. Через кілька днів він опинився в лікарні, де помер від травм. За офіційною версією він повертався з прогулянки і "випадково упав на сходах". Отримані травми виявилися смертельними.

Коли новини про смерті гвалтівників потрапляють у ЗМІ, то вони, як правило, супроводжуються схвальними коментарями. Люди не відчувають ніякого співчуття до покидьків, які ґвалтують дітей. Але самосуд, навіть узгоджений з владою, часто призводить до того, що страждають невинні люди.

Можна скільки завгодно продовжувати суперечки на цю тему, але слід нагадати, що замість Андрія Чикатило за його злочини розстріляли двох, а за вбивства Анатолія Онопрієнка відсиділи 6 осіб.

За вбивства, вчинені Сергієм Ткачем притягнули до відповідальності десятьох.

Особливо хочеться відзначити, що за одне зґвалтування і вбивство 10-річної дівчинки, яке здійснив Онопрієнко, був заарештований її двоюрідний брат.


 
Восьмикласника затримали прямо на уроці англійської мови, за підозрою у зґвалтуванні і вбивстві сестри. Уявіть собі на хвилинку, що вже в СІЗО він упав з драбини, повісився, або просто помер від інфаркту. Правоохоронці б просто закрили справу, радісний натовп був би задоволений, а покидьок Онопрієнко, насолоджуючись безкарністю, шукав би нову жертву.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна