П'ять ключових факторів затягування війни проти України

24 Березня 2023

Президент України Володимир Зеленський назвав п'ять ключових факторів затягування війни проти України.

Відповідне відео глава держави опублікував у своєму Telegram-каналі. 

По-перше, союзники не повинні затягувати процес передачі зброї для ЗСУ, насамперед дольнобійної. По-друге, Україні потрібні сучасні винищувачі і президент просить Захід їх поставити.

«Я вдячний за рішення щодо МіГ для України: це значно посилить захист нашого неба. Але ми потребуємо сучасніших літаків», – заявив Зеленський.

Третій чинник – затягування санкційних рішень. Президент зазначив, що тільки посилення санкцій проти росії може забезпечити безпеку на континенті та у світі.

«Четвертий приклад. Ми давно говоримо про організацію саміту «Формули світу». Всі ми чудово розуміємо, що в умовах, що склалися, багато лідерів, на жаль, не зможуть приїхати в Україну. Можемо організувати саміт в одній із світових столиць – одній із європейських столиць. Хіба це не надасть глобальної сили Європі? Точно додасть», – зазначив президент.

П'ятим чинником, на думку Зеленського, є затягування у зближенні України та Євросоюзу. Глава держави наголосив, що Україна готова до рішення про початок переговорів щодо членства у Євросоюзі.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, війна з Росією