На Рівненщині волинянин спричинив ДТП: шестеро людей постраждали

31 Січня 2023

Волинянин спричинив автотрощу на Рівненщині, внаслідок чого зіткнулися два легковики, мікроавтобус та бензовоз.

Постраждали шестеро людей. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, у рамках якого слідчі встановлюють усі обставини ДТП. Про це повідомляє пресслужба поліції у Рівненській області.

Повідомлення про автопригоду на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Старики Сарненського району надійшло на спецлінію 102 учора, 30 січня, близько 15:30.

Слідчо-оперативна група відділення № 2 (смт Рокитне) на місці події встановила, що водій автомобіля «Mercedes ML», 34-річний уродженець Волинської області, на смузі зустрічного руху, попередньо під час обгону, допустив зіткнення із кросовером «Peugeot» під керуванням 39-річного рівнянина. Від удару «Peugeot» зіткнувся із мікроавтобусом «Renault Trafic», який виїхав за межі проїзної частини, а «Mercedes» – у бензовоз «Volvo».

Унаслідок ДТП до лікарні доставили водіїв «Peugeot» та «Mercedes»: 39-річного потерпілого із переломом гомілкової кістки госпіталізували у травматологічне відділення, 34-річного після обстеження відпустили.

Крім того, допомога медиків знадобилася і чотирьом пасажирам мікроавтобуса, у яких попередньо діагностували незначні тілесні ушкодження. Серед них неповнолітній, усі вони – жителі колишнього Рокитнівського району.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, у рамках якого слідчі встановлюють усі обставини ДТП. У доставлених до медзакладу водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. Інші двоє кермувальників були тверезі.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рівне, Волинь, аварія, дтп