Главі держави та гаранту Конституції сьогодні – 52 роки! Цікаві факти з життя лідера України (фото, відео)

0 0000

 

Сім'я Петра Порошенка привітала його з 52-річчям в відеозверненні.

 

 «Він увійшов в історію як президент, що відчинив двері в країни Євросоюзу, як глава держави, першим об'єднав навколо захисту України весь цивілізований світ, зважився провести реформи, на які за всі роки незалежності не націлювався жоден політик. Бути вірним ідеалам революції гідності, служити своїй країні,  вірити в європейське майбутнє – саме такі короткі характеристики  характеризують життя Петра Порошенка», - каже дружина президента Марина.

Також в записі святкового звернення до президента брали участь його сини Олексій та Михайло, дочки Олександра та Євгенія і дружина Олексія - Юлія.

ЧОМУ ПОРОШЕНКО НЕ ОТРИМАВ ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ У ШКОЛІ

 

Хороші оцінки у школі не допомогли нинішньому президентові отримати медаль через… його кепську поведінку. За слова Порошенка, класний керівник його явно недолюблювала, тож часто-густо він опинився «на килимку» у кабінеті директора.

 

 

Дитяча мрія стати моряком переросла у юнацьке прагнення до дипломатії, що юному Порошенку видавалося більш престижним. Спортивні досягнення, а Порошенко, як виявилося,  кандидат у майстри спорту з дзюдо, допомогли перемогти чотирьох прапорщиків у військкоматі, проте за це його відправили у Казахстан проходити службу.

 

Цікаво, але  «цукровому королю» не до вподоби цукерки, тож він слідкує за тим, скільки  солодкого з’їдають за день його діти, яких у нього четверо.

 

З Мариною доля звела їх на студентській дискотеці, а разом вони живуть більше 30 років. Першій леді Порошенко щоразу на день народження презентує нову подорож.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна