На Київщині пошкоджені 21 будинок, лікарня і авто

29 Грудня 2022

У Київській області через ракетні атаки вранці 29 грудня пошкоджені щонайменше 21 приватний будинок, а також лікарня та 2 авто.

Про це повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Внаслідок повітряної атаки ворога пошкоджено 21 приватний будинок, лікарню, приватне майно та дві автівки громадян. Відновлювальні роботи тривають", - сказав Нєбитов.

За його словами, поліція отримала 20 повідомлень від громадян про проліт ракет. Це допомогло силам ППО ефективно протидіяти повітряній небезпеці. 

Нєбитов зазначив, що є 8 фактів збиття ворожих ракет у Київській області і є два влучання. Але вдалося уникнути загиблих та травмованих. Уламки російських ракет поліцейські виявили у кількох районах області. Зокрема їх знайшли на полях поряд із населеними пунктами.

Нагадаємо, 29 грудня росія вдалася до масштабного ракетного обстрілу України. У Харкові, Одесі, Львові і Києві пролунали вибухи.

У КМВА повідомили, що уламками збитих ракет пошкоджено два приватних будинки в Дарницькому районі, промислове підприємство в Голосіївскому районі та дитячий майданчик в Печерському районі. Внаслідок ранкової атаки ворога постраждало 3 людей, серед них 14-річна дівчинка.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що Сили ППО знищили над столицею 16 ворожих ракет. Над Одещиною збили 21 ракету, проте енергетичну інфраструктуру пошкоджено.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, війна з Росією