У Криму росіяни посилено шукають партизанів

10 Грудня 2022

На тимчасово захоплених територіях України (зокрема, йдеться про Крим) окупанти посилили контрдиверсійні заходи для пошуку партизанів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Там (у Криму – ред.) російські спецслужби отримали завдання виявити підпільні мережі українців. Для цього будуть проведені вибіркові обшуки в квартирах та будинках кримчан. Акцент робитимуть на представниках кримськотатарського народу», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у ЦНС підкреслили, що росіяни також перевірятимуть підвали, гаражі, а також комп’ютери. Таким чином вони хочуть виявити тих, хто працює на ЗСУ.

Також відповідні заходи пов’язані з даними закритого соціологічного дослідження щодо суспільно-політичної ситуації на півострові, які отримав кремль. Зазначається, що мешканці, які навіть підтримували повномасштабне вторгнення рф в Україну, наразі апатичні до підтримки москви.

Зокрема, це стосується і росіян, яких переселили у Крим протягом 8 років окупації.

«російське військово-політичне керівництво розуміє, що українські партизани відіграли важливу роль у звільненні Херсону від російських окупаційних військ. Тому, намагаються знайти нові методи боротьби з підпіллям», – підсумували у ЦНС.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що до кінця року українська армія значно просунеться вперед, буде ще низка вагомих перемог. А остаточно війна з росією має завершитись до початку літа 2023 року.

Президент Володимир Зеленський після перемоги має намір відвідати український Крим. За його словами, це відбудеться в теплу пору року.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: крим, війна з Росією