19 вересня – для Apple: на iPhone чекають гігантські зміни

0 0000

Ловіть сьогодні нову версію операційки iOS 11!!! 

Корпорація Apple, що нещодавно презентувала новий супер модний  iPhone, 19 вересня, а це сьогодні, має викласти для користувачів тільки-що придбаних гаджетів нову версію операційки iOS 11.

Цікавитесь, коли її можна буде безперешкодно скачати? Тоді після 20:00 за київським часом заходьте на сайт Apple.

iOS 11 недаремно вважають гігантським кроком для iPhone і монументальним стрибком для iPad.

"IOS 11 утверджує нові сучасні неюзані стандарти для вже реальної мобільної операційної системи. Вона зробить iPhone ще кращим та потужнішим, ніж раніше. Вона зробить iPad ще більш функціональним та зручним, ніж будь-коли. І тепер це встановлює прекрасні можливості, аби урізноманітнити доповнену реальність в додатках і іграх. З iOS 11 iPhone і iPad, безперечно, стануть персональними найпотужнішими розумовими пристроями ", - про це говориться в релізі на сайті Apple.

Зокрема, додаток "Нові файли" стане таким, який об'єднає на гаджеті всі файли в одному зручному комфортному для клієнтів місці.

iOS 11 спростить багатоступеневість та багатозадачність: користувачі зможуть відкрити прямо з Dock другий додаток, і вони, тобто обидва додатки, стануть в режимі "Слайд" активними.

Так само, що стосується перетягування текстів, фото та файлів з однієї програми до іншої – це тепер також стане можливо в iPad. «І позаяк цю функцію було розроблено для більшого Multi-Touch дисплея iPad, це переміщення можна буде охарактеризувати чистою магією. Ви зможете переміщати і чіпати практично будь-що в будь-якій точці екрану», - про це наголошується в релізі.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна