Під час навчань «Захід 2017» російський вертоліт розстріляв мирних жителів

0 0000

Під час навчань "Захід 2017", які проходять на території Білорусі, вертоліт розстріляв мирних жителів.

Про це повідомляє "Русский Еврей".

Повідомляється, що під час однієї з частини навчань, чотири російські вертольоти Ка-52 "Алігатор" проводили розвідку цілей. Далі вони успішно знищили радіолокаційні засоби умовного противника. В дійсності ж була обстріляна група мирних жителів. Втрати мирних жителів зараз уточнюються.

Офіційного підтвердження також поки не надходило.

Ліга.Нет з посиланням на власні джерела повідомляє, що пуск ракети стався випадково. Від розльоту осколків постраждали два автомобіля і двоє журналістів, які були направлені в лікарню з серйозними травмами.

Спільні навчання російських та білоруських військових "Захід 2017" проходять з 14 по 20 вересня. Російські військові прибули на територію Білорусі ще в кінці літа, щоб провести підготовку.

За непідтвердженими даними, нині на території Білорусі перебуває стотисячне угруповання російських військ.

У зв'язку з цим Україна посилила захист своїх кордонів, які межують з Росією і Білоруссю. На території Волинської області проводяться навчання із застосуванням бойової авіації.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявляв, що не можна виключати можливої наступальної операції проти України з боку російських агресорів, у тому числі підрозділів армії, ФСБ, а також бойовиків Донбасу, щоб реалізувати стратегічний задум Кремля.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ