Біля Нової Каховки знищили російську переправу

11 Вересня 2022

Біля Нової Каховки ЗСУ знищили поромну переправу окупантів.

Про це пише ОК "Південь".

«Продовжуються позиційні бої, внаслідок яких відбувається просування [українських] військ та закріплення територій. Ворог надає перевагу контрбатарейній боротьбі, намагаючись уникнути прямого зіткнення. Зазнає втрат і відступає», — йдеться в повідомленні.

Протягом дня ворог здійснив 20 авіаударів вздовж лінії зіткнення по українських позиціях і прилеглих територіях. У відповідь українська авіація відпрацювала 10 ударів, але водночас ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 350 вогневих завдань.

Зокрема ЗСУ били по районах зосередження російського озброєння та техніки в районі Нової Каховки і Придніпровського, складах боєприпасів навколо Херсона і в самому місті, а також вдаряли по інших позиціях ворога.

Так, за добу українські військові знищили на півдні 80 окупантів, 8 їхніх танків, 17 одиниць авто-бронетехніки, 1 гаубицю «Мста-Б» й 1 безпілотник типу «Орлан-10».

Чергову поромну переправу в районі Нової Каховки «критично уражено без можливості подальшого використання». Також ЗСУ знищили 3 склади ворожих боєприпасів в Миколаївському, Херсонському і Бериславському районах.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, херсон