росіяни не розуміють, чому ППО не захистила Крим від обстрілів

12 Серпня 2022

росіяни не розуміють, чому розхвалене ППО рф не спрацювало й були нещодавні удари по Криму.

Українська розвідка оприлюднила перехоплену телефонну розмову дружини з окупантом.

Під час розмови жінка скептично відноситься до «офіційної» позиції окупаційної влади щодо ситуації в Криму. Вона вважає, що вибухи на авіабазі ганьблять росіян на весь світ. Жінка не розуміє чому розхвалене російське ППО не працює та зазначає, що після цього його ніхто у рф не купуватиме.

Окупант зі свого боку доповнює: «У нас пацаны тоже за это говорят, шо, говорит, россиян имеют и имеют, а те огрызнутсья не могут».

Нагадаємо, в окупованому Криму вперше за час повномасштабної війни 9 серпня близько 15 години пролунали вибухи на військовому об'єкті. Офіційно росія наполегливо відмовляється визнаватись у безсиллі своєї ППО і заперечує можливе влучення ракет.

У Міноборони України після вибухів чітких коментарів не надали, іронічно нагадавши про «правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях». 10 серпня вранці у зведенні Генштабу про втрати росіян була згадка про дев'ять знищених літаків.

Військове керівництво України не підтверджує причетність ЗСУ до вибухів в окупованому Криму та закликає громадян не довіряти анонімним джерелам.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua, війна з Росією, крим