«Азовець» розповів, чому вони не здаються

11 Травня 2022

Захисники Маріуполя не можуть здатися росіянам, бо мають наказ тримати оборону "Азовсталі".

Порушити його вони не можуть. Про це в інтерв’ю Sky News розповів офіцер управління розвідки з полку "Азов" Ілля Самойленко.

"Ми не можемо здатися, бо ми не маємо наказу здатися. Ми не порушимо попередній наказ (тримати оборону – ред.). Це неймовірно важливо. Ми не порушуємо накази. Ми чітко виконуємо накази", - сказав Самойленко.

Він також нагадав, що його підрозділ визнаний в росії терористичною організацією. Отже йому і його побратимам загрожувало би ув’язнення.

Самойленко також додав, що всі захисники є свідками російських злочинів у Маріуполі, де окупанти убили понад 25 тисяч людей, тому у росіяни не зацікавлені у тому, щоб лишати їх живими.

Азовець зазначив, що не думає про своє життя, бо "його життя не має значення", але в разі програшу війни наслідки для України будуть катастрофічними.

Нагадаємо, раніше офіцер управління розвідки боєць полку "Азов" Ілля Самойленко розповів, що захисники заблокованого Маріуполя мають чотири варіанти дій, але єдиним прийнятним – є битись. Також він пояснив, що полон означатиме для українських бійців смерть.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, маріуполь