Нардеп Юрченко «бикував» до тероборони, його затримали

8 Квітня 2022

Скандального позафракційного нардепа, колишнього члена фракції "Слуга народу" Олександра Юрченка затримали на блокпосту.

Про це повідомили депутат Київради Олександр Погребиський у Facebook, та боєць тероборони.

"Сьогодні нардеп Юрченко підійшовши до чатового, який виконував свої обов‘язки, почав лаятись та тикати військовому, згодом він схопився за кулемет військового. Звісно посвідчення він не показав та і не представився… Але хлопці зреагували миттєво і затримали порушника".

За словами депутата Київради, згодом Юрченко пішов до поліції та написав заяву на військових.

На опублікованому відео видно, як Юрченко визнає свою неправоту й вибачається. Він також говорить, що не має дозволу на зброю і що отримав її як народний депутат на вулиці Володимирській, 15.

У свою чергу, військовий попереджає Юрченка, що якщо він іще раз схопиться за зброю, в нього будуть стріляти.

Як інформує 5 канал, боєць територіальної оборони, який затримував Юрченка, розповів подробиці інциденту.

"Він (Юрченко – ред.) приїхав на один з постів – заїзд на територію, де знаходиться один з підрозділів одного з батальонів територіальної оборони. Звісно, там де знаходяться військові, там завжди є периметр, є пости і є караул. Його чемно попросили прибрати машину вперед, щоб не загороджувати заїзд. Водій його одразу себе повів нормально, проїхав вперед. А він (Юрченко – ред.) вискочив з машини й почав бикувати: "Ви хто такі, хто ваші керівники".

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, київ, Відео T1.ua