Коханці Дженніфер Лопес. З ким зустрічалася Джей Ло?

Хто з чоловіків бачив оголену попес Дженніфер Лопес? У статті перелічені всі відомі коханці знаменитої співачки.

 

Співачка та кіноактриса Джей Ло та ще серцеїдка. Дівчинці з простої сім’ї вдалося досягти запаморочливого успіху на сцені. Хтось обожнює її пісні, хтось не може пропусти фільму з участю актриси. Але більшості публіки жінка відома завдяки своїй розкішній фігурі. Проте, найдорожчі у світі сідниці не вберегли красуню від любовних неприємностей. Скільки разів Дженіффер Лопес була заміжня і з ким зустрічалася?

 

Мстивий Охані Ноа

Перший чоловік Дженіффер Лопес – простий офіціант Охані Ноа. З ним вона познайомилася обідаючи в одному із ресторанів. Почуття розгорілися дуже швидко. Він – ефектний кубинець, починаюча модель. Вона – мріє про велику сцену. В лютому 1997 співачка вийшла заміж. Цей шлюб проіснував не довго. В січні 1998 року пара подала на розлучення. Спочатку колишнє подружжя підтримувало дружні зв’язки. Чоловік працював у одному із ресторанів, яким володіла зірка. Та через непорозуміння Джей звільнила Ноа. Чоловік захотів помститися найбруднішим способом. Він вирішив нажитися на славі дружини і опублікувати про неї книгу та оприлюднити домашнє секс-відео. Затія провалилася. Скривджений коханець програв суд і був змушений виплатити юристам Лопес кругленьку суму.

 

Неврівноважений Шон Комбс

Під час роботи над альбомом «On the 6» красуня познайомилася з репером Шоном Комбсом. У 1999 молоді люди пірнули у океан пристрасті. Чоловік закидав кохану діамантами, дорогим хутром та дизайнерськими нарядами. Ефект, який справляла ця парочка на публіку був приголомшливий! З репером Лопес виглядала як справжня королева.

Але в один із вечорів Шон влаштував перестрілку в барі у Нью-йоркському барі. Такий вчинок змусив Джен покинути музиканта. За ніч у поліцейській дільниці, дівчина встигла обдумати своє майбутнє з музикантом і розірвала стосунки. Та навіть через декілька років після розставання, чоловік зізнавався, що співачка досі хвилює його серце.

 

Поганий танцівник Кріс Джадд

Молодий та гарячий Крис Джадд так вправно танцював у кліпі Джей Ло «Love Don’t Cost a Thing», що привернув увагу самої співачки. Роман розкручувався швидко. І вже у 2001 році Дженіффер Лопес вийшла заміж. Їхня сім’я проіснувала 9 місяців.

Через декілька років чоловік заявив, що причиною розриву стала надмірна увага публіки до його персони. Він виявився не готовим до випробування славою. Тепер він захоплюється співачкою зі сторони.

 

Дві Дженніфер Бена Аффлека

Друге розлучення не очерствило серце зірки. З обіймів Джадда Дженніфер кинулася до актора Бена Аффлека. Парочка познайомилася на зйомка комедії «Джильї», яку згодом назвали гіршим фільмом десятиліття. Бенніфер, так журналісти прозвали закоханих, відразу стали улюбленцями публіки. Зірки назначили день вінчання. Та церемонія так і не відбулася. Пара розсталася за кілька годин до заходу. Подейкували, що зірвав довгоочікуване весілля один з настирних папараці. Пара ще деякий час зустрічалася. А на початку 2004 чоловік кинув співачку заради актриси Дженніфер Гарнер, з якою був одружений десять років.

 

Насильник Марк Ентоні

Ще до роману Дженніфер з Шоном Комбсом, співак Марк Ентоні зацікавився красунею. Але тоді він так і не зміг на довго привернути увагу дівчини. Однак, минули роки і молоді люди по новому подивилися один на одного. Актриса надягнула біле плаття у червні 2004. Церемонія відбулася через тиждень після розлучення Ентоні. У 2008 співачка родила двійнят Макса та Емму. А 2014 – парочка офіційно розлучилася. Згодом жінка зізнавалася, що Марк неабияк тиснув на неї. Вона відчувала значне емоційне насильство.

 

Юний Каспер Смарт

Сумувала Дженіффер Лопес не довго. Її кавалером став молодший майже на 20 років – танцівник Каспер Смарт. Як стверджувала зірка, він, як і попередні її чоловіки повинен був допомогти забути біль розтавання з колишнім. Актрису, який тоді було за 40, не зупинив той факт, що хлопець молодший. І хоча вона розуміла, що ці стосунки скоріше всього вичерпають себе через 10 років, адже тоді вона ще більше постаріє і стане менш привабливою, вирішила насолоджуватися моментом. Перша тріщина з’явилася після того, як журналісти дізналися, що танцівник переписується з трансвеститами. Через деякий час Каспер та Джей повідомили, що розійшлися. Ніни відомо, що причина розриву інтрижки танцівника на стороні. Однак багато хто вважав, що це лише піар хід, щоб заманити більше народу на новий фільм з Лопес – «Фатальна пристрасть», який врешті виявився провальним. Тоді подейкували про роман з молодим партнером Райаном Гузманом. Згодом жінку не раз помічали зі Смартом. Говорили про весілля, яке планували на грудень 2015 року.

Та в серпні 2016 року Джей Ло заявила, що вони остаточно розсталися з Каспером.

 

Кар’єрист Дрейк

Після розриву зі Смартом співачка заявляла, що все життя з кимось жила і хоче побути трішки самотньою. Однак, вже у грудні її помітили з репером Дрейком. Він навіть познайомився з дітьми колеги по сцені. Проте, вже у лютому пара розійшлася. Офіційна версія розриву – знаменитості не захотіли жертвувати кар’єрою заради стосунків. Хоча друзі стверджували, що ці стосунки не були серйозними.

 

Досвідчений Алекс Родрігес

З березня 2017 року фанати обговорюють нові стосунки Джей Ло з професійним американський бейсболістом Алексом Родрігесом, який входить у список самих багатих спортсменів світу. Він був одружений і має двох дітей. До успішних красунь йому не звикати. Чоловіка помічали в компанії  Кемерон Діас, Кейт Хадсон и Мадонни. За словами Джен, саме вона зробила перший крок. Публіка вірить, що цей союз замкне коло невдалих стосунків співачки.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості