10 правил, які допоможуть схуднути, стати здоровими та назавжди змінити життя

8 Січня 2022

Про 10 правил для схуднення, здоров'я і взагалі хорошого само почуття розповів фітнес-тренер, консультант зі здорового харчування Юрій Юрійович зі Львова.

  1. Харчове сміття заберіть з раціону.

Змінивши тільки цей один пункт, більшість з вас схудне гарантовано і оздоровиться. Коротко - це цукор, мучне, випічка, ковбаси і т.д.

  1. Алкоголь мінімізувати, а краще виключити, хіба сухе вино залишити червоне в ідеалі, але не більше бокальчика на день маленького!
  2. Питний режим.

Це не попередній пункт, це мова про чисту воду, не з крану з хлоркою, це не здорово і взагалі ця тема для більшості людей є болюча, так як якісна вода в дефіциті зараз. В бутлях також не добра.

  1. Режим харчування.

Важливо і коли і що, харчування своє плануємо, продукти наперед закуповуємо і готуємо. Яке відношення до харчування, таке і відображення в дзеркалі.

  1. Налаштуйтесь на зміну життя.

Це не те саме що на схуднення і на дієту, це назавжди, а не посидіти на дієті. І це не складно, це смачно і не дорожче ніж до цього було.

  1. Вуглеводи.

Обирайте не прості-швидкі, а складні в раціоні повинні переважати. Це і насичує і не дає стрибків цукру в крові і не буде зривів.

  1. Процес приготування страв.

Саме головне забрати з раціону звичку смажити на олії, особливо соняшниковій. 21 століття надворі, є безліч рецептів в неті, "я так готую, бо так мама, баба готувала" вже не актуально, люди тоді готували будь як і їли що було, часи змінились, не потрібно в 21 столітті ходити в валянках, бо так наші пращури ходили і казати, що пательня з сантиметровим нагаром - це класно. 20$ така пательня вартує як у вашої бабці в супермаркеті, є новіші технології і кращі набагато. Я знаю, що "Жигулі кращі за Мерседес", однаково їдуть, дешевше і т.п. це клініка, таким людям нічого не докажеш і не потрібно, так як самі стаєте такими.

  1. Збалансоване харчування : білки, жири, вуглеводи, а не моно раціон.

Отримайте базове поняття, що це таке і коли, та скільки споживати і з яких продуктів.

  1. Фізична активність присутня повинна бути ЗАВЖДИ, це як зуби почисти повинно бути і увійти у звичку. У мене кожен день 40 хвилин займає тренування.
  2. Стрес, негатив і недосипання потрібно забрати з свого життя якомога швидше і токсичних людей.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, здоровий спосіб життя, харчування, Фітнес