В ковбасі російського виробника знайшли ДНК людини

0 0000

Федеральний дослідницький центр харчування РФ знайшов ДНК людини в ковбасі, яку виробляє підмосковна компанія «Мортадель».

Про це повідомляють фахівці центру.

Експерти заявили, що ДНК людини були виявлені у двох видах ковбаси - «Королівській» ковбасі і зернистому сервелаті.

Кажуть, що це дуже дивний випадок, оскільки такого раніше не відбувалося. Експерти заявили, що аналіз ковбаси проводився на основі ідентифікації сировинного складу м'ясної продукції, при цьому використовувалася система, яка реагує на ДНК людини.

Фахівці не розуміють, яким чином в ковбасу міг потрапити ДНК людини.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ