Правоохоронці викрили ділків, які переправляли до Польщі нелегалів

8 Листопада 2021

Поліція Волині припинила один із каналів незаконного переправлення осіб через кордон. 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Під час досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України встановлено, що два громадянина України, жителі м. Києва та Київської області, організували незаконне переправлення з території України до Республіки Польща громадянина Сирії за грошову винагороду.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки у помешканнях фігурантів, під час яких виявили та вилучили речові докази по справі: банківські картки, мобільні телефони, ноутбуки, флеш-накопичувачі, стільникові картки різних операторів зв’язку, копії документів іноземних громадян, чорнові записи тощо.

Фігурантам кримінального провадження оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: поліція, Волинь, українці у польщі, польща