5 причин для співпраці з агентством нерухомості

Більш ніж 90% людей продають свої квартири, щоб поліпшити житлові умови.

Безумовно, для них важливо не тільки вигідно продати житло, а й вдало купити нове. При цьому кожен власник квартири хоче заощадити свої сили та час. Допомога професіоналів в цій ситуації – єдине правильне рішення.

Андрій Романов, директор агентства нерухомості «КиївДомСервіс» https://kds.house/ розповів про те, які вигоди отримує продавець квартири, співпрацюючи з ріелторами.

«Уникаючи звернення в агентство нерухомості, людина багато чим ризикує. Ніхто не знає ринок краще, ніж ріелтор, який працює в ньому. Я наведу лише кілька фактів, чому варто звернутися в «КиївДомСервіс»:

  • Надійність компанії «КиївДомСервіс». Працює на ринку більше 13 років. За цей час ми стали агентством року в номінації «Професійна довіра на ринку нерухомості», а наші клієнти знаходяться в 27 країнах світу.
  • Безпека. У розпорядженні наших ріелторів база з більш ніж 15000 перевірених об'єктів. За роки існування «КДС» не було жодного випадку судового розгляду. Якщо хочете заощадити свої гроші і нерви - зателефонуйте нам!
  • Професіоналізм. Наша команда - експерти в сфері нерухомості, чий професіоналізм підтверджується дипломами, сертифікатами та нагородами. Ріелтори беруть на себе всю відповідальність!
  • Юридичне супроводження. Фахівці нашого агентства нерухомості мають спеціалізовані і поглиблені знання в різних галузях права. Проводимо тільки безпечні угоди і перевіряємо юридичну чистоту кожного документа. Володіємо унікальним досвідом: пройшли три кризи.
  • Репутація компанії. За 13 років на ринку ми отримали нескінченний потік клієнтів. Завдяки цьому ми швидко знаходимо партнерів і надійно укладаємо угоди. Серед агентств нерухомості в Києві компанія «КиївДомСервіс» на сьогодні №1.

Залиште заявку на сайті у відповідній формі. Наші ріелтори допоможуть надійно укласти будь-яку угоду! Офіційний сайт агентства: https://kds.house/

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Нерухомість, квартира, будинок