Які планети запустили повінь у Німеччині

У зону лиха – руйнівної повені – потрапили практично вся західна (континентальна) і частина центральної Європи, за винятком Піренейського півострова.

Скільки б не говорили фахівці про проблеми зміни клімату – астрологічний підхід і аналіз ситуації має свої невблаганні аргументи. Дуже важливим і найбільш характерним фактором щодо так званих природних подразників і стихійних лих на сьогодні є гороскоп формування об'єднаної Європи (ЄС), тобто Акт про єдину Європу, який набув чинності з 00:00 годин 01.01.1993 (Брюссель).

Саме в цей гороскоп вбудована загрозлива опозиція шкідливих планет - з'єднання Урана і Нептуна навпроти Марса (в ретроградному русі) на осі знаків Козеріг-Рак. При цьому умови для природних катаклізмів, і в першу чергу повеней (участь в конфігурації Нептуна), «забезпечує» місце розташування цієї конфігурації в 18-20 градусах по осі знаків Козеріг-Рак - саме в цих межах в точному протистоянні з Нептуном і Ураном в гороскопі ЄС і пройшла повня 10 липня 2021 роки (19 градус Рака), що дало старт несприятливому розвитку ситуації.

Мало того – молодий місяць в одній і тій же точці проходить через кожні 19 років (Метонів цикл) - рівно 19 років тому в липні 2002 року молодик в тих же градусах призвів до такої ж жахливої повені, яка зачепила практично ті ж території. Однак у 2002 році ситуація сформувалася дещо пізніше в серпні, відразу після молодика, коли світила зупинилися в з'єднанні з Марсом в опозиції до планети випробувань Сатурну в тому ж згаданому гороскопі об'єднаної Європи від 1 січня 1993 року.

Таким чином видно, що гороскоп ЄС досить активно і болісно реагує на несприятливі транзити, пов'язані з важкими планетами - Ураном, Нептуном, Марсом і Сатурном. Якраз знову буде молодик 8 серпня 2021-го, знову пройде в опозиції до Сатурна в гороскопі ЄС.

І ще один важливий фактор - в гороскопі Нвмеччини, яка найбільше постраждала від водної стихії (об'єднання НДР і ФРН від 3 жовтня 1990) - в тому ж 19 градусі Козерога, куди закинув свій промінь молодик 10 липня 2021 - знову влаштувався Сатурн, незмінно показавши свою негативну природу впливів.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: аварія, Надзвичайні події, німеччина, євросоюз, прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп