Сексологи назвали головне, про що треба спитати партнера заради ідеального сексу

Сексологи з'ясували ключове питання, яке треба поставити партнеру, щоб зробити ніч кохання ідеальною. Виявляється, запитати треба всього лишень: «Тобі це подобається?»

І якщо партнер відповість відверто - це дозволить зрозуміти настрій і бажання обранця або обраниці. Однак саме це питання найчастіше і бояться задати. Багато в чому тому, що не готові до чесної відповіді.

Визнання, що ласки можуть бути неприємними для партнера - може стати великим ударом по самолюбству. До того ж деякі люди думають, що кохана людина інтуїтивно знає їхні сексуальні бажання, проте це рідко можливо.

Якщо ж ступінь довіри в парі високий, то, швидше за все, на це питання буде чесна відповідь, якої не варто боятися, а тільки зробити висновки - це призведе до більш глибокого зв'язку і кращого спілкування в інших сферах життя.

Найчастіше, на думку експертів, задавати такі питання соромляться або бояться пари, які не так давно в стосунках і всіма силами намагаються зробити один на одного краще враження. Але це веде до провалу в майбутньому. Згодом буде все складніше зізнатися, що якісь із ласк не підходять. А, значить, будуть збиратися образа і нерозуміння, що не кращим чином позначається на сексуальній сфері.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: секс, сексолог, Поради, стосунки, психологія