Самі небезпечні чоловіки за знаком Зодіаку

Від яких чоловіків варто триматися подалі?

Який тип чоловіків найнебезпечніший? Агресивні? Принижують жінок? Маніпулятори? Непостійні? Насправді, все набагато складніше: найнебезпечніші це ті, хто приховує свої наміри, зачаровують жінку, закохує в себе, а вже потім показують свою справжню натуру. А якщо ми звернемося до астрології, то запідозрити в такій поведінці ми зможемо представників декількох знаків.

Рак

Почнемо з Раків. Їх висока чутливість добре відома, а також не менше добре відома і їх вразливість. Якщо Рак вибирає собі партнерку і у нього сумнівів немає – все в порядку. Але, якщо відносини складаються за принципом «гойдалок», він не може визначитися, то йде, то повертається, то холодний, то зізнається в коханні – варто почати турбуватися. Тут немає сенсу чекати, коли ж все устаканиться, відповідь – ніколи. Закінчіть цю історію, поки не втратили фізичні і ментальні сили.

Козеріг

І наступний небезпечний тип – чоловік Козеріг. Вони надійні, вони віддані, вони схиблені на роботі, але є у них ще одна якість, яка здатна перекреслити всі ці достоїнства – гіперконтроль. Все повинно бути, як хоче Козеріг, і тільки він знає, як буде краще вам обом. Добре, якщо бачення збігаються. А якщо ні? Тут може бути все що завгодно: звинувачення в зраді, страшна помста, переслідування. Краще на старті з'ясувати збіги поглядів і цінностей.

Телець

Ще один любитель себе і своєї точки зору – Телець. Незважаючи на те, що вони віддані родині та дому, вони не вважають за потрібне дбати про емоційне благополуччя своїх домочадців. Образи, приниження, знецінення – це про Тельців. Комплімент і подяка? Ні, про таке не чули. Крім того, Тельці погано контролюють свої емоції і зовсім не думають про те, щоб висловлювати їх коректним чином. Якщо ваш обранець саме такий – залиште надії про перевиховання. Краще побережіть себе і виберіть більш стриманого і чуйного обранця.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: чоловіки, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога