Спійманий на продажу сурогату полковник, підпалив контейнер зі спиртом

0 0000

Протистояння між торговцем сурогатним алкоголем, який продає отруту на Центральному ринку, і правоохоронними органами, вийшов за межі всякого пристойності.

Про це повідомляє Департамент муніципальної поліції міста Луцька.

19 липня у Луцьку муніципалами була затримана партія сурогатного алкоголю в одному з контейнерів на Центральному ринку. Власник, який представився колишнім полковником міліції заявив, що йому ніхто нічого не зробить, і всіх муніципалів він звільнить через впливових людей.

Муніципальна поліція разом з «Вартою Порядку» кілька днів охороняла контейнер 543 на центральному ринку, проте, ні поліція, ні інші правоохоронні органи так і не з'явилися.

21 липня о 10:00 ранку порушник Романюк Олександр Іванович приник в контейнер і став виливати вміст бідонів з сурогатом, а його дружина почала поливати білизною весь спирт, щоб він випарувався. В результаті реакції почалася пожежа, тому довелося викликати рятувальників.

Екс-правоохоронець вибіг з контейнера і почав хуліганити, охороняюча контейнер «Варта Порядку» затримав порушника і передала його правоохоронцям, які його відпустили через кілька хвилин.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь