За 21 день волинський бренд пропонує змінити життя 

Бренд курячого м'яса "Епікур" пропонує своїм покупцям приєднатися до 21 денної програми розвантаження #ЕпікВейст, яка допоможе звільнити не тільки фізичний простір в місці існування, але і налаштувати на позитивний лад душевний і психологічний стан людини. Щодня відвідувачі сайту бренду отримують нове завдання, а вся програма триває як накопичувальний квест. 

“Ми впевнені, що лад у голові починається з ладу навколо. Тому підготували програму #ЕпікВейст. Це програма очищення від непотрібних речей, нездорового харчування, недоречних звичок. Всього того, що лише псує наше буття. Щоб допомогти зосередитися на дійсно важливому — активному й здоровому житті! Виконуй щоденні завдання челенджу, відмічай досягнення і разом з Епікур насолоджуйся якісними змінами”, - йдеться в повідомленні бренду.

Також як зазначили організатори Епіквейсту, розпочати свій шлях розвантаження можна в будь-який момент, адже завдання поділені не по днях тижня, а від найпростіших, до найскладніших.

“Ми хочемо донести, що розпочати життя, про яке мріємо, можна відразу, коли поставимо таку ціль. Наші читачі можуть брати участь у цьому квесті разом з нами, а завдання відслідковувати в соціальних мережах бренду. Також для тих, хто з нами через платформу Інстаграм, буде створений окремий розділ із усіма завданнями. Однак рекомендуємо не відкладати і приєднуватися вже, робити сторіз з хештегом #ЕпікВейст та ділитися враженнями від пропонованої нами програми змін”, - додають представники бренду "Епікур".

Додамо, що сьогодні вже третій день програми, головне завдання якого провести розвантаження від зайвих речей. В перший день учасникам запропонували на наступні 21 день лягати спати в період між 22 та 23 годинами, а в другий день - знайти час і мотивацію щодня снідати. 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, володимир-волинський