Голова Луцької районної ради домовився про партнерство із «Едельвіка»

25 Квітня 2021

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук домовився про соціальне партнерство із компанією «Едельвіка».

Зокрема, про генеральне партнерство у проекті до Дня матері «Посміхнись, мамо!», ініційованим депутаткою райради Василиною Вітовщик.

Голова правління ПрАТ «Едельвіка» Юрій Переходько розповів, що їхня компанія – це виробництво повного циклу: від виготовлення тканини до пошиття готових виробів. Більше мільйона метрів тканини на рік виготовляються «Едельвікою».

«З нашої тканини шиє вся Україна», - наголосив він.

Крім того, в «Едельвіки» величезний вибір вишитих сорочок, суконь та текстилю, а із початком пандемії коронавірусу компанія почала відшивати спецодяг для медиків.

Директор з економічного розвитку ПрАТ «Едельвіка» Оксана Антонюк провела екскурсію виробничими площами для Олександра Омельчука, його радника Юрія Ройка та депутатки районної ради Ольги Максим’як.

«Масштаби виробництва вражають. «Едельвіка» - приклад того, як треба працювати. Луцька районна рада підтримує місцевого виробника. Шкода, що пряжу компанія закуповує за кордоном, адже на Волині та в Україні є можливості відновити вирощування технічних конопель та льону», - наголосив голова Луцької районної ради Олександр Омельчук. 

GALLERY-853

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк